април 26, 2024

Излъга ли Десислава Радева всички?

https://kliuki.net/kliuki/izlaga-li-desislava-radeva-vsichki-2/166930 Kliuki.net
Излъга ли Десислава Радева всички?

За момента тя не обелва и дума по темата

Изглежда поговорката, че на лъжата краката са къси, застигна Десислава Радева и истината за скандалната й лъжа лъсна.

Близо два месеца изминаха откакто Десислава Радева се прибра от ходенето си по религиозния път до Камино де Сантяго. Все още обаче преминаването й до там остава пълна мистерия.

Тя самата не е обелила и дума за тази й разходка, а темата продължава да вълнува много сериозно голяма част от обществото.
От няколко дни във фейсбук групата „Пътя Камино“ се водят горещи спорове дали Десислава Радева изобщо е била на поклонение в Испания.

Мариана Коцева твърди, че името на Радева не присъства в нито един от регистрите на поклонниците, получили подпечатан сертификат в края на маршрута.
Това навежда на мисълта, че Десислава Радева изобщо не е ходила до Камино, а по всяка вероятност е била някъде другаде в чужбина и то по съвсем друга причина.

Латинка Балкова от Тутракан обаче твърди, че е засякла Десислава Радева по маршрута. Според твърденията й президентшата носела тежка раница и вървяла първа от групичката. Дори за по-любопитните можела да предостави снимка, но според нея не е редно.

В същото време не е изключено тя наистина да е поела по пътя за душевно пречистване, предвид факта, че в последните години Десислава Радева е в плен на депресивни мисли. След претърпяната от нея мозъчна операция през 2021 г, те станали още по-натрапчиви. Тогава лекарите едвам успяха да я спасят от аневризмите, застрашаващи живота й.
Източник: retro.bg