март 29, 2024

Изненада! Филип Плейн и приятелката му чакат бебе (Вижте бременната Лучия с коремче – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/iznenada-filip-pleyn-i-priyatelkata-mu-chakat-bebe-vizhte-bremennata-luchiya-s-koremche-video/165392 Kliuki.net
Изненада! Филип Плейн и приятелката му чакат бебе (Вижте бременната Лучия с коремче – Видео)

Модният  гуру хвърли бомбата навръх Коледа

Филип Плейн изненада всички с признание за Коледа. Модният дизайнер и неговата любима Лучия са в очакване на първото си общо дете. 43-годишният атрактивен германец пусна видео в профила си в Инстаграм, което коментира многозначително така: „Всичко, което искам за Коледа …” На клипчето е снимана Лучия Бартоли, която влиза в приказно украсената къща на модния гуру в Логано. Красавицата сияе в бляскав костюм, а камерата я следи в гръб. Накрая тя се обръща с лице и тогава се разбира за какво мечтаят Филип Плейн и партньорката му. Феновете ахват, виждат коремчето на бременната Лучия и разбират, че влюбените ще имат бебе. Личи си, че тя е някъде към 5-6 месец. Плейн и Бартоли са казвали в интервю, че не се разделят и са родени един за друг. Въпреки, че стилиста често пътува по света тя неотлъчно е до него.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

Не се знае от кога двамата са двойка, но е факт, че през 2019 г ексцентричния моделиер представи избраницата на семейството си и то на Великден. Впрочем, бебето ще е второ за родения в Мюнхен световно известен германец. Той има по-голям син от връзката си с Фернанда Ригон, който се роди през 2013 г. Момчето се казва Ромео Принц и е на 8 години. Баща му имаше много проблеми с майката на сина си след раздялата с нея. Фернанда замъкна детето в Бразилия и 4 години не даваше на Плейн да види момчето. Но след поредица съдебни битки модният ас получи шанс да се среща с наследника си, предават от lifeonline.bg.