април 26, 2024

Изненада! Меган Маркъл си търси милиардер (Херцогинята оглежда луксимоти в Санта Барбара – Подробности)

Принц Хари се превърна в бедняк за мераците на Меган Маркъл

https://kliuki.net/kliuki/iznenada-megan-markal-si-tarsi-miliarder-hercoginyata-oglezhda-luksimoti-v-santa-barbara-podrobnosti/167810 Kliuki.net
Изненада! Меган Маркъл си търси милиардер (Херцогинята оглежда луксимоти в Санта Барбара – Подробности)

Проблеми налазиха най-нестандартното семейство в света в последните уж безоблачни месеци. Бюджетът им сериозно изтъня, а предполагаемите мемоари на принц Хари може и никога да не видят бял свят. Затова и оправната Меган Маркъл е готова с план Б. По всичко личи, че сред целите ѝ се намесва и една доста смела опция – да си намери богаташ. Но не какъв да е, разбира се, а от ранга на Илон Мъск. Възможността да си хване милиардер, изглежда прекрасна предвид финансовото състояние на сегашното ѝ семейство.

След като раздели мъжа си от кралската фамилия, на практика секнаха и голяма част от доходите му, при това полагащи му се по право. Предполагаемия милиардер Маркъл е решила да търси доста хитро. Водена от мерак да смени Монтесито със Санта Барбара, тя целенасочено оглеждала баровски имоти в затворен луксозен комплекс именно там. Така под предлог, че ще сменят жилището си, херцогинята смятала да си намери нов мъж. И макар подобна опция засега да изглежда като шега, знаем, че нашата Меган е напълно способна да го осъществи. Като се има предвид, че принцът попадна в капана ѝ след целенасочено проучване на живота му, няма да е изненада, ако следващите месеци предложат пореден скандален развод.

Източник: life.dir.bg