юни 23, 2024

Изненадващо добри новини за Кейт Мидълтън (Принцесата каза кога ще я видим публично)

Принцесата на Уелс зарадва феновете с неочаквана новина

https://kliuki.net/kliuki/iznenadvashto-dobri-novini-za-keyt-midaltan-princesata-kaza-koga-shte-ya-vidim-publichno/224807 Kliuki.net
Изненадващо добри новини за Кейт Мидълтън (Принцесата  каза кога ще я видим публично)

Въпреки притесненията на британците, че няма скоро да видят любимата си принцеса , изглежда може да очакват появата й доста по-рано от предвиденото.   И това не са само празни слухове. А самата Кейт, която се лекува от рак загатна кога смята да се случи нейното завръщане.Това съобщи изданието Mirror.

Плановете на Кейт станаха известни от нейното писмо, което тя адресира като почетен полковник от ирландската гвардия. Титлата й бе присъдена от крал Чарлз през декември 2022 г . И в това си качество Катрин трябваше да участва в генералната репетиция на парад Tooping the Color- в чест на официалния рожден ден на монарха.А след това и на самия парад.

Че тя няма да участва на репетицията бе съобщено предварително. Но принцесата сметна, че това не е достатъчно и сама пусна писмо до гвардейците. В него тя благодари на военните за отделеното време и положените усилия  за събитието.

Но най-голям интерес предизвикаха думите й, с които завърши писмото. Кейт написа, че се надява много скоро да се срещне публично с гвардейците. А това даде надежда на британците да я очакват да се появи на самия парад, който ще се проведе през идния  уикенд.

Имайте предвид, че британците преди това писмо бяха сигурни, че няма да видят Уелската принцеса на живо до есента или до Нова година. А ако се появи на парада знака ще е добър и това ще означава, че лечението й върви по план и принцесата бавно, но все пак оздравява.

Източник:Mirror