април 25, 2024

Къци Вапцаров получи признание - Фънки оцени вицовете му! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/kaci-vapcarov-poluchi-priznanie-fanki-oceni-vicovete-mu-snimki/143191 Kliuki.net
Къци Вапцаров получи признание - Фънки оцени вицовете му! (СНИМКИ)

Къци Вапцаров и Фънки сложиха окончателен край на враждата си от Биг Брадър

Къци Вапцаров и Фънки си стиснаха ръцете, сложиха окончателен край на враждата си от Биг Брадър, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_66352" align="alignright" width="300"]Къци Вапцаров получи признание - Фънки оцени вицовете му! Къци Вапцаров получи признание - Фънки оцени вицовете му!
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Къци се оказа много благороден тип – прости на Фънки за всички обиди, които чу по свой адрес в ефир. Навръх деня на лъжата Къци представи новата си книга с вицове.

И за премиерата покани лично Фънки, който всеки ден изразяваше своята неприязън към бившия тв водещ, докато беше в Къщата на Биг Брадър.

[caption id="attachment_66353" align="alignleft" width="300"]Къци Вапцаров подава новата си книга с вицове на Фънки Къци Вапцаров подава новата си книга с вицове на Фънки
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Къци Вапцаров обаче е известен със своята сърдечност и бързо забравя злините.

Димитър Ковачев – Фънки пък използва възможността да измие срама си пред зрителите и поздрави Къци за новата му творба. Както обикновено публиката се забавляваше с чувството за хумор на Къци.

Той разказа, че понякога то е толкова тънко, че дори нишката му се къса. Явно не всеки може да го разбере, но въпреки това си има аудитория, която го оценява.

Къци и Фънки показаха, че са над дребните кавги и най-сетне са приятели. За някои е изумително, че участникът в Като две капки вода може така лесно да забрави за епитетите, с които беше наричан от Фънки.

Но той винаги е бил над тези неща и няма защо да таи негативни емоции към изпълнителя. А и след като той призна умението му да се шегува, значи двамата са оставили в миналото неприятните случки от риалитито.

Вижте как Фънки сведе глава пред Къци Вапцаров!