май 26, 2024

Къци Вапцаров: Пропих се, за да не изглеждам смотаняк!

https://kliuki.net/kliuki/kaci-vapcarov-propih-se-za-da-ne-izglezhdam-smotanyak/143836 Kliuki.net
Къци Вапцаров: Пропих се, за да не изглеждам смотаняк!

Къци Вапцаров проговори за проблемите с алкохола и как е оставил чашката

Къци Вапцаров проговори за проблемите си с алкохола. Звездата от „ВИП Брадър“ прави шеметно завръщане в телевизията, в „Като две капки вода“, изтривайки срама от „ВИП Брадър“. В наскоро дадено интервю актьорът е откровен и за проблемите си с алкохола. Оказа се, че Къци Вапцаров се е сприятелил с чашката, за да не изглежда смотан в очите на останалите от компанията.

[caption id="attachment_72044" align="aligncenter" width="228"]Суетата тласнала Къци Вапцаров към алкохола Суетата тласнала Къци Вапцаров към алкохола[/caption]

Известният шоумен разказва, че е имал своите луди моменти не само като млад, но и след слизането на „Риск печели, риск губи“ от екран. Именно тогава започват и проблемите му с теглото. „В един момент бях много дебел, отвратих се от себе си и спрях алкохола. Сега пия само бира и малко вино, но изключително рядко“, споделя той в интервю за сп. "Ева".

[caption id="attachment_72045" align="aligncenter" width="300"]А проблемите с теглото го върнали в правия път А проблемите с теглото го върнали в правия път[/caption]

Къци е категоричен, че е станал заклет фен на здравословния живот, след като осъзнал колко разрушително му влияе дружбата с чашката. Не смята, че е имам своите пропадания, но просто в един момент пиенето се превърнало едва ли не в единствен начин за осъществяване на социални контакти, както и в оръжие срещу това, да не изглежда смотан в очите на другите.

Това, което го накарало да се откаже от алкохола били махмурлукът сутрин и лошата физическа форма. Веднъж взел решение да се храни здравословно, Къци Вапцаров променил изцяло начина си на живот и според феновете си направо се е подмладил и изглежда невероятно за своите 50 години.