април 20, 2024

Къци Вапцаров в Като две капки вода се изложи тотално!

https://kliuki.net/kliuki/kaci-vapcarov-v-kato-dve-kapki-voda-se-izlozhi-totalno/143323 Kliuki.net
Къци Вапцаров в Като две капки вода се изложи тотално!

Къци Вапцаров в Като две капки вода трябваше да имитира поп идола Риана, но не се представи зле

[caption id="attachment_67562" align="alignright" width="300"]Къци Вапцаров в Като две капки вода Къци Вапцаров в Като две капки вода като Риана[/caption]

Къци Вапцаров в Като две капки вода беше фаворит до момента както на зрителите, така и на журито. С последната си изява снощи обаче тв водещият доста се изложи и отпадна от водещата си позиция, видя Kliuki.net.

Къци Вапцаров в Като две капки вода трябваше да имитира поп идола Риана. И докато откъм външен вид стилистите бяха виновни, че не са го докарали, то откъм представяне вината носи изцяло Къцката. Публиката си запуши ушите, зрителите намалиха звука на телевизора, но споменът за фалшивото пеене ще ехти още дълго време.

Факт е, че Къци Вапцаров не е певец и не може да се очаква да достигне висотите на глас като този на Риана. Основната грешка на водещия обаче беше ритмична. Той избързваше през цялото време в изпълнението си и дори от апаратната решиха да му помогнат, като му пуснаха и вокален съпровод на запис, но уви. Никакво чувство за ритъм!

Колкото до актьорското изпълнение, зрителите също не бяха доволни. „Не ми хареса! Много преиграва и пародира! Нали идеята е да са като две капки вода, максимално да се доближава до образа“, негодуват по форумите.

Така направи Къци Вапцаров в Като две капки вода и с Лили Иванова. Той повече я преигра и я осмя, което беше забавно, но не и правилно. Къци като Риана също беше изключително забавно, особено момента, в който роклята му бе издухана и остана по долни гащи. Но фактите са си факти – на сцената видяхме всичко друго, не и Риана.

Вижте сами във видеото по-долу Къци Вапцаров в Като две капки вода като Риана.