September 22, 2024

Как Инес де Рамон успя да покори сърцето на най-влиятелния холивудски ерген Брад Пит (Вижте тайната й – Снимки)

С такъв тоалет всеки мъж би си загубил ума по вас

https://kliuki.net/kliuki/kak-ines-de-ramon-uspya-da-pokori-sarceto-na-nay-vliyatelniya-holivudski-ergen-brad-pit-vizhte-taynata-y-snimki/230682 Kliuki.net
Как Инес де Рамон успя да покори сърцето на най-влиятелния холивудски ерген Брад Пит (Вижте тайната й – Снимки)

Всеки ден връзката между Брад Пит и Инес де Рамон става все по-сериозна. Близки приятели на актьора са сигурни, че съвсем скоро той ще реши да предложи брак на любимата си. Ето защо, според тях, Брад е искал да ускори процеса на официален развод с Анджелина Джоли. Трябва да се каже, че красотата на Инес определено си заслужава. Според слуховете всички близки приятели на Пит я обожават.

Инес де Рамон може да изглежда като поредната холивудска красавица, която е на лов за могъщи мъже. Всъщност обаче тази брюнетка има образование от Женевския университет и ръководна позиция в марка за бижута. Сега тя е вицепрезидент на Anita Ko Jewelry.

Днес Инес може да си позволи всяко облекло, но почти винаги изглежда скромно и елегантно. Де Рамон има перфектна фигура, но рядко се появява на публични места в мини. Брюнетката предпочита или широки панталони и блузи, или миди дълги рокли, които да подхождат на фигурата й.

Наскоро Инес  с Брад Пит дойде на премиерата на  венецианския фестивал. За събитието Инес избра семпла плетена рокля с миди дължина в цвят на кожата. Момичето знае, че ласкавият стил ще подчертае изящната й фигура по-добре от деколте или мини. За пореден път Инес се открои зрелищно от тълпата знаменитости с разголени тоалети

Източник:Космо ру