май 06, 2024

Как изглежда днес Мег Райън, която съсипа лицето си с пластики (Вижте актрисата на 61 – Снимки)

Важното е, че се чувства щастлива

https://kliuki.net/kliuki/kak-izglezhda-dnes-meg-rayan-koyato-sasipa-liceto-si-s-plastiki-vizhte-aktrisata-na-61-snimki/209492 Kliuki.net
Как изглежда днес Мег Райън, която съсипа лицето си с пластики (Вижте актрисата на 61 – Снимки)

Мег Райън  е една от най-големите американски актриси на 20 век. Филмовата звезда, която "никога не е искала да бъде актриса", успя да завладее цял Холивуд.

Най-добрите роли, работа с най-талантливите режисьори на своето време, популярност, успех, огромни хонорари, богати ухажори и армии от фенове - животът й приличаше на приказка, но актрисата твърде много се страхуваше да не загуби всичко... защото остаряваше.

Сега актрисата вече не се снима във филми, не й се предлагат нови роли и не блести особено на червения килим. До известна степен това беше повлияно от пристрастяването й към пластичната хирургия. Докато беше съвсем млада, актрисата многократно лягаше  на операционната маса, за да коригира носа и устните си, бузите, областта на веждите и да си направи лифтинг.

Благодарение на корекциите  чертите на сладката и изтънчена Мег придобиха груби, по-скоро клоунски черти, устните се промениха по обем и форма, а кожата стана тънка. И все пак, колкото и да се опитваше Мег да се подмлади, феновете завинаги я обичаха и я запомниха като същата естествена и смела блондинка, каквато беше преди всички хирургически интервенции.

Как изглежда днес Мег Райън, която съсипа лицето си с пластики (Вижте актрисата на 61 – Снимки)

Попаднала  в сянката на собствената си слава, бившата звезда на романтичните комедии бе уловена от папараци по улиците на Ню Йорк. Трябва да се каже, че наистина е много трудно да се разпознае 61-годишната актриса - резултатът от пластичната хирургия не я подмлади, но пластиките направиха  лицето й асиметрично.

Как изглежда днес Мег Райън, която съсипа лицето си с пластики (Вижте актрисата на 61 – Снимки) - Снимка 2

За изявата си Райън избра вталена черна миди рокля. Между другото, въпреки разочарованието на феновете си, тя  изглеждаше много щастлива - нейната широка усмивка и лека походка ясно говореха за щастлив етап от живота й.

Източник: Wday.ru