април 19, 2024

Как затворът промени Анита Мейзер?

https://kliuki.net/kliuki/kak-zatvorat-promeni-anita-meyzer/166940 Kliuki.net
Как затворът промени Анита Мейзер?

Оказва се, че културистът е имал изхабено сърце
За пръв път след трагедията със съпруга на Анита Мейзер – Николай Димов, проговори дъщеря й Джули Мейзер.

Тя е категорична, че майка й не дължи обяснения на никого другиго, освен на Господ, на нея и семейството на съпруга й.

Припомняме, че името на секс бомбата нашумя, след като Николай Димов издъхна по време на любовната им игра. Според мълвата, той е бил завързан със свински опашки. Сега обаче се появи версията, че културистът е имал изхабено сърце от приеманите анаболи.

Към момента Анита Мейзер се е заела с написването на книга, в която ще разкрие какво точно се е случило на черната за семейство дата – 14 август 2016 г.
Книгата ще излезе само след одобрението на дъщеря й, която е завършила с пълно отличие в Щатите и дори е спечелила награда от президента Джордж Буш.

От думите на Джули Мейзер става ясно, че зад Океана, Анита Мейзер се занимава с организирането на конкурси на световно ниво. Обмисля отварянето на школа за мис и мисис. Отделно от това се снима и в няколко филма.

Джули Мезер твърди, че в паниката майка й много глупаво е поела вината за случилото се на 14 август 2016 г. и това направо е почернило живота й. Посочва, че този ден е преобърнал живота им и не иска да си спомня за този кошмар. Джули изрази надежда, че все някой ден хората ще разберат истината, а тя е, че майка й е поела вината под натиск и страх.

От разказа й става ясно, че Анита Мейзер дори не е предлагала подкуп, просто това е бил претекстът под който са удължили мярката й за задържане. До последно са правили всичко по силите си да стои затворена, за да не замине за Щатите, при все, че от самото начало е станало ясно, че няма убийство.

Джули споделя, че срещу майка й се е изсипала незаслужена злоба, но се надява, че и това някой ден ще спре. Според нея по-тъжен е фактът, че Анита Мейзер е стояла две години в затвора за подкуп, без срещу нея да има нито едно доказателство и без нито един свидетел поради факта, че законът позволява думата на полицая да се приема за вярната.

Тя не крие, че Анита Мейзер е изключително обидена от това, че са й „приписали“ вина, която не е нейна и са осквернили името й.
За никого не е тайна, че откакто е на свобода, Анита Мейзер не дава интервюта. Сега стана ясна и причината за това – това й е категорично забранено от дъщеря й.
Не крие, че по времето на престоя й зад решетките, майка й е станала много набожна и е започнала да вярва в Господ.
Източник: Уикенд