април 30, 2024

Какъв лукс, какви 5 лева! Нина, пиленцето от Монако, влачи пазарски чанти в рейса (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/kakav-luks-kakvi-5-leva-nina-pilenceto-ot-monako-vlachi-pazarski-chanti-v-reysa-snimka/166419 Kliuki.net
Какъв лукс, какви 5 лева! Нина, пиленцето от Монако, влачи пазарски чанти в рейса (Снимка)

Нина, пиленцето от Монако, влачи пазарски чанти в рейса, видя Kliuki.net.

Потресаващата брюнетка от още по-потресаващата двойка, нашумяла покрай „Смени жената“ и нелепите си сторита в социалните мрежи, хич не е толкова ВИП, колкото й се иска. Даже е по-скоро в категорията на обикновените хора, които са принудени всеки ден да се тъпчат в градския транспорт, за да стигнат до работа или до дома си.

Та и „вип“ Нинчето така – бдителни фенове я разпознаха в автобуса от Хисаря за Пловдив. Брщнетката хванала рейса, за да се прибере от дома на родителите си в Хисаря в посредственото апартаментче, което дели с пишман манекена Боби в града под тепетата.

Нина се качила на рейса в 8 часа сутринта, натоварена с пазарски чанти с провизии, изпратени й от родителите й. За да може щерка им да поживее луксозно още няколко дена. Разбира се, за да покаже „статута“ си, тя е с уж дизайнерска дамска чанта. На която от километри й личи, че е евтина китайска имитация, ама нейсе.

За нея и Боби отдавна вече стана ясно, че са всичко друго, но не и хайлайф. И в чужбина и любимото им Монако работят като обслужващ персонал – тя бачка по хотелите, а той е обикновен шофьор.