април 19, 2024

Кали се изпусна: Да, Георги е същи Жоро Илиев!

https://kliuki.net/kliuki/kali-se-izpusna-da-georgi-e-sashti-zhoro-iliev/144210 Kliuki.net
Кали се изпусна: Да, Георги е същи Жоро Илиев!

Кали май е на път да си признае кой е бащата на големия й наследник Георги

Кали се изпусна, че Георги прилича ужасно много на Жоро Илиев, научи Kliuki.net!

От години всички са в тотално изумление, защото големият син на певицата е копие на покойния бос. Кали обаче постоянно отрича момчето й да има общо с Илиев.

[caption id="attachment_77315" align="alignright" width="300"]Кали Кали се изпусна за сина си Георги, може би скоро все пак ще признае, че той е от Жоро Илиев...[/caption]

Не той бил бащата, а някой си Иван, за който никой не знае, нито го е виждал... Настъпи моментът, в който Кали все пак се наложи да признае очевидната прилика, писа изданието HotArena.net след статия на „Уикенд”.

Жоро Илиев е застрелян, когато Георги на Кали е едва на 3 годинки. Ако той се окаже таткото, двамата никога няма да се срещнат, а порасналият наследник на Кали само ще слуша легенди за него. Кали взе да го увърта и с половин уста да говори по темата.

Тя не отрича приликата между тийнеджъра си и бившия си приятел, но това било нормално, всеки приличал на някого... Накратко за нея това не е никакъв довод, но кой ли приема за чиста монета думите й.

Изглежда, че повечето потребители не са склонни да й вярват, защото не е възможно едно дете да бъде двойник на един мъж по толкова много параграфи, а да нямат родствена връзка (виж ТУК подробно).

В крайна сметка, това си е работа на Кали и е важно само и единствено за нея.

Независимо кой е биологичният родител на Георги, той живее в любяща среда, нищо не му липсва, а Кали се стреми да се отдава максимално като майка, въпреки ангажиментите си.