септември 28, 2023

Калина Паскалева захапа Джулиана Гани: Ти си куха псевдозвезда! (Как отвърна силиконката?)

https://kliuki.net/kliuki/kalina-paskaleva-zahapa-dzhuliana-gani-ti-si-kuha-psevdozvezda-kak-otvarna-silikonkata/151175 Kliuki.net
Калина Паскалева захапа Джулиана Гани: Ти си куха псевдозвезда! (Как отвърна силиконката?)

Калина Паскалева поде нова гореща женска война в социалните мрежи.

Писателката Калина Паскалева винаги се е славела като бунтарка, която не може да си държи езика зад зъбите. За съжаление на куп лица от родния хайлайф, тя обича да споделя мнението си без задръжки. А това често е неприятно за мнозина. Но, все пак, живеем в свободна държава и всеки има право на свобода на словото. А героинята от "Острова на изкушението" определено умее да се възползва от него. Тя сподели в профила си в една от социалните мрежи снимка на силиконката Джулиана Гани от известен столичен фризьорски салон. Акцентът на снимката на блондинката определено не пада толкова върху току-що направената дълга плитка, отколкото на щедро изпъчените пълни със силикон гърди. Именно те предизвикват размисли и страсти в главата на Калина Паскалева, на които даде гласност. Тя се чуди и мае какъв е смисълът да имаш мозък в главата и да работиш по цял ден, щом в "чудната България" Джулиана Гани и нейните клонинги имат запазено място в телевизиите, сайтовете и списанията. няма значение дали са иронизирани или не, те просто са навсякъде. "Толкова е жалко всичко вече, че чак ми писна да го коментирам“, завършва писателката и ПР-ка. Разбира се, тези нейни думи не останаха незабелязани и предизвикаха широка полемика. Докато някои скочиха на Калина Паскалева, че не точно тя трябва да чете морал, повечето потребители я подкрепиха и застанаха до нея срещи силиконката, пише blife.bg.

Джулиана не остана длъжна

на непредизвиканата атака към себе си и избухна с пост. Тя сподели, че се удивлява на самочувствието на "някаква самозвана писателка" и я зачекна за книгата й с признания с доста пикантно име. Гани не приема именно тя да й е морален ментор, защото е изгряла в еротично риалити. Споделя и радостта си, че я определя за пример за подражание. "Не знам дали има акъл в главата, както тя самата твърди, но май няма огледало, защото ако се погледне със сигурност ще се обеси“, изгрубява силиконовата блондинка. Засега Калина Паскалева не е отвърнала на тези доста груби думи, но и надали ще губи времето си, за да се занимава с дами, които са под нивото й.