април 20, 2024

Камелия и Цветин – виж истината за раздялата им!

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-i-cvetin-vizh-istinata-za-razdyalata-im/142485 Kliuki.net
Камелия и Цветин – виж истината за раздялата им!

Камелия и Цветин са преминали през какво ли не за последните 17 години

 

Камелия е цели 17 години със своя по-млад любим Цветин!

Връзката им е поставена на много изпитания, но двамата остават все така верни и задружни. В светските среди се заговори, че Камелия и Цветин са пред раздяла, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_60978" align="alignright" width="300"]Камелия и Цветин - няма да се стигне до раздяла Камелия и Цветин - няма да се стигне до раздяла[/caption]

Истината е, че невъзможността на певицата да роди наследник на Цветин, създавало доста притеснения и напрежение, писа изданието HotArena.net. Любимата звезда и приятелят й обаче ще устоят и на това, категорични са те.

„Любовта винаги побеждава!”, „Щом са оцелели досега, ще продължат да оцеляват!”, изригнаха и феновете в тяхна защита. Предизвикателствата пред тях са били доста досега.

Натовареният график на Камелия е пречка да имат време един за друг, но въпреки това Цветин проявява търпение и разбиране към ситуацията. Той винаги е до нея. Дори, когато тя е на участие, той седи в някое далечно сепаре и я очаква тя да приключи, разказват очевидци. Цветин е изключително отдаден на Камелия.

На рождения й ден в началото на януари това също си пролича. Цветин и Камелия се забавляваха заедно в компанията на свои приятели и беше ясно, че връзката им е по-жива отвсякога. Камелия не споделя дали е готова да се омъжи за Цветин, за да скрепи отношенията им завинаги, но явно предпочита първо да го дари с детенце.

Дано новата 2014-та да е по-успешна за Камелия и да й помогне да сбъдне мечтата си, стискат й палци почитателите. В крайна сметка раздяла едва ли ще има и те остават рамо до рамо.

А ви как намирате като двойка Камелия и Цветин?!