май 03, 2024

Камелия призна: Не работя за Пайнер, за да не им давам пари

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-prizna-ne-rabotya-za-payner-za-da-ne-im-davam-pari/143949 Kliuki.net
Камелия призна: Не работя за Пайнер, за да не им давам пари

Камелия потвърди това, за което се шушука от месеци, а именно, че вече не работи за Митко Пайнера

Камелия най-накрая потвърди слуха, който от месеци обикаля родното музикално пространство. А именно, че вече не работи за Пайнер. Противно на очакванията обаче, скандал между нея и собственика на фирмата Митко Димитров не е имало. Нещо повече, Камелия признава, че двамата с него са в прекрасни отношения и повод за решението й не е проблем с него.

[caption id="attachment_73003" align="alignleft" width="300"]Камелия призна, че вече не работи за Пайнер Камелия призна, че вече не работи за Пайнер[/caption]

В личната си страница във Фейсбук самата певица реши да внесе яснота по случващото се, за да се спре със спекулациите. Действително, към момента Камелия не работи за Пайнер. Тя обаче не е прекратила изцяло договора си, просто го е променила. Т.е. Камелия не дава й стотинка на Митко Пайнера от хонорарите си, а той пък не й плаща за композитори,текстописци и заснемане на клипове.

КамелияИначе клиповете на Камелия продължават да се въртят по телевизията на фирмата. Колежката й Ивана също работи на този принцип, а решението и на двете е породено от недоволството от огромните проценти, които Пайнер прибира от хонорарите им. Само заради факта, че им уреждат участия.

Затова в момента Камелия разчита единствено на приятеля си Цветин, който е и неин мениджър и Женя Димова, научиха от hotarena.net.