март 29, 2024

Камелия пропада - без участия е, весели се насила

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-propada-bez-uchastiya-e-veseli-se-nasila/144197 Kliuki.net
Камелия пропада - без участия е, весели се насила

Камелия изпадна в немилост, няма участия и се депресира вкъщи

Камелия пропада тотално, научи Kliuki.net.

След като стана ясно, че тя вече няма отношения с Пайнер, участията й рязко намаляха. Те дори никакви ги няма и по тази причина певицата е принудена да си стои все вкъщи.

[caption id="attachment_77214" align="alignright" width="225"]Камелия Камелия пропада, весели се насила[/caption]

Видно от последните й снимки положението никак не е добро.

Камелия се скита по цял ден у дома по пижама, весели се насила, че да си вдигне скапаното настроение, цъкат разтревожени феновете й. Ками пусна идиотска фотосесия, с която се опита поне малко да си върне онзи силен дух, който носи, но уви... Това едва ли ще спаси кариерата й.

От сума ти месеци Камелия няма нито нови хитове, нито в музикалната компания я броят за фактор. Блондинката приключи и с палавите корици, сега вече няма никакви сигурни доходи. Желанието й да има дете пък се е превърнало във фикс идея и за нея амбициите вече не са от значение.

Ето защо Камелия е в немилост и светлина не се вижда отникъде. На щуротиите й почитателите все пак се зарадваха, но на тях основно им липсва контакта с Камелия, която познаваха преди. Фурията рядко се появява в заведения, никой не я кани и това огорчава нейните последователи.

Изглежда ситуацията е много заплетена, но Камелия трябва да се справи, а и има Цветин, който винаги я е подкрепял и държал за ръка.

Всички вярват, че Камелия отново ще се изправи на крака и ще грее на сцената, а вие вижте с какво запълва времето си тя сега!

[gallery link="file" ids="77217,77216,77215"]