април 02, 2023

Камелия разкри нечестните схеми в Пайнер

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-razkri-nechestnite-shemi-v-payner/146458 Kliuki.net
Камелия разкри нечестните схеми в Пайнер

Камелия не спира да плюе по бившите си работодатели

Най-после Камелия разкри публично подлите схеми в империята „Πaйнep“. В свое интервю пред столична медия, тя откровено разказа защо е напуснала продуцентската компания на Митко Димитров, с което осветли какви ги вършат там.

[caption id="attachment_91672" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия[/caption]

Според гласовитата певица схемата е следната. Въпреки, че „Πaйнep“ са продуцентска фирма , продуценти де факто няма. Изпълнителите поемат сами всички разноски по проектите си и дори се налага да плащат от джоба си кога и колко пъти да пускат техните песни по ТВ „Планета“.

Камелия споделя, че няма смисъл да плащаш на продуцент, който държи права над песните ти , а ти да поемаш всички възможни разходи. Това е нечестно и заради този метод на работа аз прекратих отношенията си „Πaйнep“, разказа русокосата фолк певица. Изпълнителите, като пчелички работят за великия Шеф, а за тях остават мизерни средства, научиха от hotarena.net.

Още преди няколко години чипровлийката прави неуспешен опит да се отърве от пипалата на октопода „Πaйнep“, но заради сключен договор това не й се отдава.

Камелия вижда кариерата си във възможностите на интернет. Смята занапред да пуска новите си парчета в мрежата и така да популяризира творчеството си.

От „Пайнер“ са заличили всички нейни клипове в канала им в YouTube.

Сега Камелия представя проектите си в столичните клубове, радвайки феновете си със своите изпълнения, но все още плаща на Митко Димитров, тъй като има поети участия чрез фирмата му една година напред.

По повод изреченото от Преслава в „Πaпapaци“, че Камелия непрекъснато търси с коя от колежките си да се захапе и да си направи евтин пи ар, чипровската блондинка тълкува, като заяждане. Тя смята, че звездата от Добрич иска да се изкара жертва, защото така й е удобно и у нас това е много популярно.