април 20, 2024

Камелия с драматична изповед: Направих аборт с близнаци на рождения си ден! (Певицата трудно преживяла раздялата с Цветин - Вижте признанията й)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-s-dramatichna-izpoved-napravih-abort-s-bliznaci-na-rozhdeniya-si-den-pevicata-trudno-prezhivyala-razdyalata-s-cvetin-vizhte-priznaniyata-y/162341 Kliuki.net
Камелия с драматична изповед: Направих аборт с близнаци на рождения си ден! (Певицата трудно преживяла раздялата с Цветин - Вижте признанията й)

Камелия на три пъти е губила деца

Камелия, която отпразнува 50-ти рожден ден, за първи път призна, че на три пъти е губила деца. Най-болезнено било последния път, когато лекарите трябвало да направят аборт на близнаците й точно на неин рожден ден.“Направила съм всичко възможно да имам деца, ако трябва това да се случи в този живот, ще стане“, изповяда певицата в интервю за Нова телевизия. "Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци”, разказа още певицата. Камелия бе категорична, че мъжът до нея Цветин я е накарал да се научи да обича, а раздялата с него била едно от най-трудните неща, които е преживяла. Тогава била станала жертва на славата и мислела, че всички са й длъжни. [caption id="attachment_176095" align="aligncenter" width="300"]Камелия аборт Снимка: Гугъл[/caption] “Ти не си момичето, в което се влюбих“, казал тогава Цветин. Въпреки всичко, Цветин си остава най-важния мъж до нея, на когото разчитала и при раздялата си с „Пайнер“. Това пък бил най-трудният момент в кариерата й. „Една звезда не може да има шеф, може да има продуцент“, обясни Камелия решението си да напусне музикалния гигант. „Имахме добри моменти, но и различия“, каза още Камелия пред Мон Дьо и категорично отсече, че никога не е слизала от върха от началото на кариерата си. По-рано през деня тя показа в социалните мрежи как празнува 50-те в суперсекси тоалет и с шампанско в ръка, пише hotnews.bg.