април 16, 2024

Камелия се сбръчка плашещо! (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-se-sbrachka-plasheshto-snimka/146519 Kliuki.net
Камелия се сбръчка плашещо! (Снимка)

Камелия се е сбабичосала ужасно, втрещени са феновете йКамелия се състари, няма нищо общо със секссимвола от преди години

Камелия се сбабичоса брутално. Един от най-големите секссимволи на попфолка уплаши феновете при последната си поява на светско събитие с огромните си бръчки и повяхнала кожа. Много от присъстващите дори се питаха един друг дали това наистина е звездата.

[caption id="attachment_91949" align="alignright" width="300"]Камелия се сбабичоса Камелия се сбабичоса[/caption]

Около очите на Камелия се забелязваха гигантски бръчки, които тя не беше успяла да скрие въпреки пластовете грим. Торбичките под очите и отпуснатата кожа също правеха певицата да изглежда много по-възрастна от 43-те си години. Още повече, че Ками винаги се е славела като най-красивите и с младежки дух звезди на Пайнер.

Самата тя също неведнъж е изтъквала, че държи добрия си външен вид както на гените, така и на енергията, с която я зарежда по-младата й половинка Цветин. Какво тогава е довело до рязката промяна във визията и внезапното й остаряване, питат се феновете?

Според специалисти дългите години пред силните светлини на прожекторите са се отразили на кожата на звездата. Публична тайна е, че твърде силните светлини на сцената изсушават кожата и я състаряват преждевременно. Това, в съчетание с твърде тежкия сценичен грим, носен почти постоянно от Камелия заради ангажиментите й като звезда, са си казали своето.

И тя изглежда много по-възрастна, отколкото е, коментират ошашавените форумци. Като нищо и проблемите с Пайнер, с които се раздели след доста скандали,да са се отразили на звездата, макар да не го показва. И стресът да й е повлиял. Както знаете, Камелия прекрати договора си с Митко Пайнера, обвинявайки го, че лансира бездарни млади певици, които обаче си плащат за това.

И не се интересува да предлага наистина качествени песни.