май 19, 2024

Камелия шашна с опънато лице и очи като копейки (Вижте я без грим – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-shashna-s-opanato-lice-i-ochi-kato-kopeyki-vizhte-ya-bez-grim-foto/164061 Kliuki.net
Камелия шашна с опънато лице и очи като копейки (Вижте я без грим – Фото)

Гримът е голяма работа и Камелия добре го знае

Съвсем ненадейно фолкаджийката успя да изуми аудиторията си в инстаграм. Преднамерено или пък не, Камелия се пусна без капчица грим. Снимката обра точките в социалните мрежи и определено показа певицата в доста нестандартна светлина. Свикнали сме да я виждаме под тонове най-разнообразни мазила и вече имаме изградена представа за лицето ѝ. Затова и изненадващото фото дойде леко в повече на попфолк феновете. [caption id="attachment_184305" align="aligncenter" width="300"]Камелия шашардиса аудиторията с натурален вид Камелия шашардиса аудиторията с натурален вид
Снимка: инстаграм[/caption] Кожата на Камелия изглежда тотално опъната, да не кажем подпухнала. Както може да се отбележи, вероятно това е "оригиналната" форма на лицето ѝ. Разбира се, не бива да се забравят редицата подобрения, които чалгаджийката направи по визията си в последните години. Подобна "излъскана" кожа е добре дошла реклама за специалистите по козметични процедури. Къде точно е пипано по така представеното пухкаво "поле" на 51-годишната фолкаджийка, засега остава загадка.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Освен странната форма на лицето, Камелия успя да впечатли и с негримираните си очи. Липсата на макиаж със сигурност направи погледа ѝ доста по-незабележим. Очите ѝ буквално приличат на копейки, неумело позиционирани насред сравнително пухкавото ѝ лице. И макар натуралната визия да е за пример, все пак се налага основателният въпрос – нужно ли е в случая? Така или иначе певицата не дава вид да се съобразява с общественото мнение и както винаги, прави каквото си иска. Още една нейна провокация излезе наяве с въпросната снимка. Макар да е фенка на нудизма, както пише hotarena.net, този път горещата блондинка е успяла да се облече. Бялата риза безспорно ѝ отива и подсилва сравнително младежкия ѝ вид. За своите 50+ Камелия изглежда забележително добре. Дали корекциите не са ѝ в повече, е друга тема на разговор.  

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)