април 18, 2024

Камелия Воче лъже за историята с Деси?

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-voche-lazhe-za-istoriyata-s-desi/145372 Kliuki.net
Камелия Воче лъже за историята с Деси?

Камелия Воче набедила бившия си мъж, че е посегнал на дъщеря йКамелия Воче сама се издала, че си измисля историята

Камелия Воче лъже, че вторият й съпруг е посегнал на дъщеря й Деси? Това твърдение все по-често се обсъжда от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър. Повод за това стана неволното признание на Камелия Воче как точно са се стекли нещата тогава. Певицата разкри, че e разказала на карабинерите, че съпругът й е посягал сексуално на дъщеря й от първия брак.

[caption id="attachment_84833" align="alignleft" width="300"]Камелия Воче и Деси Камелия Воче и Деси[/caption]

Заради това полицията в Италия поставила микрофони в дома им, за да изловят италианския съпруг на изпълнителката и да го осъдят. В деня, в който устройствата били поставени обаче, Камелия Воче директно се нахвърлила срещу него с обвинения, че посяга на дъщеря й Деси. Тка на практика нищо не могло да се докаже и то заради самата певица.

Тази история усъмни най-вече Влади Въргала и вечно мнителната Людмила Захажаева. Двамата започнаха да коментират, че най-логичната реакция в случая е Воче да остави униформените да си свършат работата и да изловят прелюбодееца на местопрестъплението. За да могат да го осъдят в последствие. Прибързаните й действия обаче показвали, че си е измислила всичко, за да очерни мъжа си и да се разведе с него безпроблемно.

От kliuki.net силно се съмняваме, че една майка би си измислила такава гнусна история свързана със собствената й дъщеря. А и както ясно си пролича във ВИП Брадър, Камелия Воче е доста емоционална и нищо чудно просто да не е успяла да сдържи нервите си пред насилника на детето си. Самата Деси неотдавна сподели, че майка й е била в истински шок, когато е научила за случващото се зад гърба й.

"Бяхме в колата, когато се осмелих да й кажа. Имам чувството, че за момент спря да диша. Просто спря да кара и известно време не пророни и дума", разказва Деси за реакцията на Камелия Воче.