април 25, 2024

Камелия Воче пръсна 150 бона за обувки

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-voche-prasna-150-bona-za-obuvki/145345 Kliuki.net
Камелия Воче пръсна 150 бона за обувки

Камелия Воче държи да поддържа висок стандарт във всеки един аспект от живота сиКамелия Воче няма обувки, които да струват под 200 лева чифта

Камелия Воче изключително много държи на луксозния начин на живот и това се вижда и с просто око. Певицата поддържа стандарт на живот, на който могат да завидят много хора. Покрай кариерата си в чужбина и най-вече покрай браковете (и съответно разводите) със състоятелни съпрузи, Камелия Воче може да бъде спокойна, че е обезпечила до голяма степен съществуването си.

[caption id="attachment_84671" align="alignleft" width="300"]Камелия Воче е луда на тема обувки Камелия Воче е луда на тема обувки[/caption]

След като вече разгледахме луксозното жилище, в което се шири изпълнителката, е време да надникнем в гардероба й. В който също е не по-малко интересно. И разбира се, скъпарско. Оказа се, че като една истинска жена, Камелия Воче не е в състояние да устои на най-голямата слабост на представителките на слабия пол. А именно - обувките.

Изпълнителката притежава над 300 чифта патъци, някои от които не е обувала дори и един път, признава самата тя. И това далеч не е всичко. Абсолютно всеки един чифт в колекцията на звездата е дизайнерски и е на цена не по-малко от 200 лева. Така общата стойност на всичките й обувки е общо над 150 хиляди лева.

Повечето чифтове Воче е купила от Италия, научиха от hotarena.net. Голяма част от тях са от лимитирани серии, инкрустирани със скъпоценни камъни и са предвидени за сценичните й изяви. Прави впечатление, че Камелия Воче е твърда фенка на моделите на висок ток, за които държи предимно да са отворени.

Естествено, за цялата тази колекция е необходимо доста място в дома на певицата. Затова тя им е отделила специална стая, в които да ги подреди. В Къщата на ВИП Брадър звездата е взела едва пет-шест чифта от колекцията си.