май 03, 2024

Камелия за турнето на Пайнер: Пълна пародия

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-za-turneto-na-payner-palna-parodiya/144102 Kliuki.net
Камелия за турнето на Пайнер: Пълна пародия

Камелия за пореден път отправи остри критики към компанията, която я направи звезда

Камелия не се стърпя и отново разкритикува Пайнер - компанията, за която работеше от зората на кариерата си. И с чиито шеф Митко Димитров има сериозни спорове, ако се вярва на слуховете. Самата певица отрича за проблеми и скандали между нея и вече бившия й шеф. Факт е обаче, че Камелия все по-често отправя сериозни критики към фирмата. Последната забележка обаче мина всякакви граници, видяха онлайн потребителите.

[caption id="attachment_76520" align="alignleft" width="300"]Камелия отново разкритикува Пайнер Камелия отново разкритикува Пайнер[/caption]

Камелия реши да коментира предстоящото лятно турне на Пайнер, което ще е първо за гилдията след няколко години пауза. И докато феновете се кефят, че отново ще видят любимците си, певицата обиди доста сериозно цялата организация. "Какво турне ще е това, по-скоро пълна пародия", изцепи се звездата в свое интервю, видяха от paparazzi.bg.

Повод за думите й е факта, че колегите й ще пеят само в пет града, за разлика от предишни години. Което, според Камелия, е крайно недостатъчно. Както знаете, в последните месеци изпълнителката се изявява като основен критик на чалга индустрията. Певицата редовно обвинява Митко Пайнера, че налага млади певици без грам талант, които обаче имат пари да си плащат, за да са част от компанията.

В знак на протест, Камелия заяви, че за нищо на света няма да участва и в лятното турне. Друг е въпросът, че според част от феновете, тя изобщо не е била канена да се включи.