март 20, 2023

Камелия закъса, появи се по бански в кръчма

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-zakasa-poyavi-se-po-banski-v-krachma/144240 Kliuki.net
Камелия закъса, появи се по бански в кръчма

Камелия съвсем го е закъсала, рядко има участия, а пари за тоалети липсват

Камелия остана без тоалети за участия!

Напоследък изявите й и без това се броят на пръсти, а последният вид на певицата е умопомрачителен, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_77504" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия по бански на участие[/caption]

Камелия не е имала никакъв избор, освен да надене горнище на бански, за да изглежда поне малко различна...

Полата, която е навлякла като допълнение, съвсем избоде очите на околните. Визията й е по-скоро като за плажна фиеста, но не и за нощно присъствие на сцена, коментират я възмутени клиенти.

Както винаги обаче, Камелия не позволи това да се отрази на настроението й.

[caption id="attachment_77505" align="alignleft" width="300"]Камелия Камелия остана почти без участия, няма пари за облекло[/caption]

Купонът с нея е гарантиран, така се случи и този път.

Русата фурия изглежда здраво я тресе кризата, откакто няма отношения с Пайнер. Сега тя не само, че ще трябва сама да се продуцира, но и да си търси заведения, където да пее. Проблемът пред нея е сериозен.

Камелия неслучайно изумява с облеклото си, което е не само възмутително, но е и крайно неподходящо. В желанието си да бъде ексцентрична, тя все пак е намерила вариант да изпъкне, но този път не става дума за фантазия, а за липса на възможности.

Е, тези, които я обожават поне имаха възможност да се изкефят на гледката от люлеещия се силикон. Камелия така или иначе, често го показва изпод блузките и роклите, а сега директно го навири с този бански.

Вижте сами от снимките как се появи Камелия!