април 20, 2024

Кандидат-плеймейтка нападна Николета Лозанова: Селска пръчка, изчезвай

https://kliuki.net/kliuki/kandidat-pleymeytka-napadna-nikoleta-lozanova-selska-prachka-izchezvay/145936 Kliuki.net
Кандидат-плеймейтка нападна Николета Лозанова: Селска пръчка, изчезвай

Николета Лозанова предизвика гнева на тазгодишните плеймейткиНиколета Лозанова нарече момичетата, явяващи се по конкурси "евтини и пошли"

Николета Лозанова успя да предизвика гнева на тазгодишните кандидат-плеймейтки. В свой пост в профила си във Фейсбук съпругата на Валери Божинов нарича момичетата, явили са на конкурса тази година "евтини и пошли жаби", които не притежават никакво чувство за стил, класа и елегантност. И "добронамерено" ги съветва да си стоят в гьола и да не ходят по конкурси за красота, след като не притежават необходимата за това визия.

[caption id="attachment_88549" align="alignright" width="300"]Плейметките не останаха длъжни на Николета Лозанова Плейметките не останаха длъжни на Николета Лозанова[/caption]

Естествено, думите й нямаше как да бъдат подминати току-така. Една от кандидат-плеймейтките не се стресна от звездния статут на критичката си и й отговори подобаващи, в стила, в който тя самата ги обиди. Момичето, написало се като Кейти Кор във Фейсбук, публикува снимка на самата Николета Лозанова от не толкова далечната 2006 година, когато госпожа Божинова се окичи с титлата "Плеймейт на годината".

И за да бъде разкошът пълен, Лозанова не само, че е с визията на провинциално девойче от преди операциите си, ами е яхнала огромна, изкуствена крава, стъкната единствено в бански костюм. Кейти не пропусна да защити честта си и тази на останалите момичета, изтъквайки очевидното на снимката. А то е, че Николета Лозанова е доста далеч от стила и класата, за които говори днес. "Селската пръчка седнала да ми говори за лебеди и жаби.

Виж се ти преди операциите и тогава приказвай", изстреля Кейти по адрес на самозабравилата се моделка.

Която очевидно се е взела за най-красивата и стилна българка. Думите на кандидат-плеймейтката незабавно срещнаха огромно одобрение сред онлайн потребителите. "Добре, че бяха богатите й мъже, да й помогнат да заприлича на нещо", хилят се хората. Онагледявайки думите си с още една стара снимка на "класната" Николета Лозанова.