февруари 06, 2023

Къртицата 2 потвърди: Александър Сано и Бориса Тютюнджиева влизат в шоуто

https://kliuki.net/kliuki/karticata-2-potvardi-aleksandar-sano-i-borisa-tyutyundzhieva-vlizat-v-shouto/142572 Kliuki.net
Къртицата 2 потвърди: Александър Сано и Бориса Тютюнджиева влизат в шоуто

Къртицата 2 започва след броени дни, цял куп знаменитости ще се включат в нея

Къртицата 2 започва след точно две седмици. В медийното пространство вече се появиха цял куп догадки и предположения кои ще са лицата, които ще видим в Къртицата 2. За да възбудят още повече любопитството на зрителите, от продукцията кратко промо, в което разкриват част от звездите, които са се решили да се впуснат в предизвикателството.

[caption id="attachment_61581" align="alignleft" width="300"]Александър Сано влиза в Къртицата 2 Александър Сано влиза в Къртицата 2[/caption]

За радост на феновете, в Къртицата 2 ще видим един от най-любимите образи от екрана в последните месеци - Александър Сано. Актьорът, добил популярност като част от триото Братя Мангасарян, си извоюва статут на всенароден любимец с ролята си на Косъма в сериала "Под прикритие".

Освен него, в Къртицата 2 ще видим и Бориса Тютюнджиева. Моделката се прочу особено покрай аферата си с Ники Михайлов. И макар и до днес вратарят да твърди, че е ставало въпрос за свалка за една нощ, в светското пространство все още се шушука, че именно Бориса е била причина Михайлов-младши и Николета Лозанова да се разделят.

В промо видеото на Къртицата 2 ясно се вижда и бившият волейболен национал Евгени Иванов-Пушката. За него отдавна се знаеше, че е приел предизвикателството да се впусне в новия сезон. Кои ще са останалите участници, ще разберем когато Къртицата 2 започне на 24 февруари.