април 18, 2024

Къртицата 2 трепери от ужас: Вини Джоунс ги проваля в последния момент?!

https://kliuki.net/kliuki/karticata-2-treperi-ot-uzhas-vini-dzhouns-gi-provalya-v-posledniya-moment/142682 Kliuki.net
Къртицата 2 трепери от ужас: Вини Джоунс ги проваля в последния момент?!

Къртицата 2 трепери от ужас, защото Вини Джоунс може да ги провали в последния момент

Къртицата 2 трепери от ужас заради Вини Джоунс, научи Kliuki.net!

Актьорът нямал никакво разрешение от холивудските си продуценти да присъства в родното шоу.

[caption id="attachment_62314" align="alignright" width="300"]Къртицата 2 трепери от ужас заради Вини Джоунс Къртицата 2 трепери от ужас заради Вини Джоунс[/caption]

Даже е получил забрана да се включи в приключенския формат, но решил, че ще тръгне на своя глава, писа изданието Блиц.

По тази причина екипът на Къртицата 2 до последно няма да знае какво може да се случи. Нищо чудно Вини Джоунс да се откаже и да ги изпързаля дни преди старта, което ще бъде пагубно за рейтинга на Къртицата 2.

Зрителите вече очакват да видят своя екшън любимец и никой няма да им прости, ако идването му се провали.

Къртицата 2 започва ударно на 24 февруари и нашите звезди трудно ще приковат вниманието на феновете. Въпреки че някои от тях ще са особено интригуващи - като Бориса Тютюнджиева, Александър Сано и Ивайла Бакалова, които веднага се съгласиха на офертата на Къртицата 2.

Вини Джоунс е ангажиран в момента с високобюджетен проект в Америка и участието му щяло да опетни имиджа на филма, категорични са създателите му.

Затова те настояли Вини Джоунс да си стои и да кротува, но бившият футболист искал непременно да се изяви в мащабното риалити у нас. Той сам заявил желание да се запише в три от трудните мисии, които предстоят в Къртицата 2. Със сигурност е бил впечатлен и от култовия замък, в който ще се разиграват сцените на Къртицата 2 (виж ТУК).

Дали плановете му няма да бъдат осуетени и Вини Джоунс да се наложи да се отметне от дадената дума, ще се разбере съвсем скоро.

При всички случаи потенциалната опасност за срив въобще не се харесва на Иван и Андрей, които ще се пръснат от страх до самото начало на Къртицата 2.