април 18, 2024

Къртицата била ясна преди старта - церемониите за избор са фалш! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/karticata-bila-yasna-predi-starta-ceremoniite-za-izbor-sa-falsh-video/143502 Kliuki.net
Къртицата била ясна преди старта - церемониите за избор са фалш! (ВИДЕО)

Къртицата е била ясна преди старта, а церемониите за избор са пълен фалш, недоволстват зрители на предаването

 

Къртицата е била ясна преди старта, научи Kliuki.net.

Цялата работа с церемониите за избор пък е пълен фалш за пред зрителите, които с право недоволстват от предаването. Видео доказва твърденията, за които самите участници във формата се изпуснаха.

[caption id="attachment_69132" align="alignright" width="300"]Къртицата Къртицата е била ясна преди старта, церемониите са избор са пълен фалш[/caption]

При разговор между Костя и Жоро, става пределно ясно, че всички са били наясно с фактите.

Не само са знаели кога е посочена Къртицата, но и повечето са били отлично запознати кой е той... , а именно Емил Русев.

Жокерите не дават добра насока, защото са двусмислени и лесно могат да бъдат приписани на няколко души. По този начин се създава идеалната среда за манипулиране на шоуто, убедени са фенове на Къртицата.

А това, че Бориса се била усетила за Русев, тъй като имала силна интуиция, също е смешно, защото присъстващите в Базата са имали доста повече информация, отколкото се представя от водещите.

Самият Костя разказва пред останалите как много искал да бъде Къртицата, но за жалост той не бил дори сред вероятните кандидати. Жоро пък му отвръща категорично, че още в хотела цялата им група е знаела как Къртицата е избрана преди старта на риалитито.

Слушайте внимателно на 5.24 минута и сами си вадете изводите.

Предишната вечер отново гледахме театъра с пликовете, но той не може с нищо да подскаже за Къртицата... Причината е, че излизането на Емил Русев и разкриването му като саботьора също е планирано, а резервният вариант е бил вече „опечен”.

Всичко останало е цирк за хората пред екрана.

А вие търсите ли активно Къртицата?!