май 09, 2024

Къртицата манипулира зрителите със стари кадри (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/karticata-manipulira-zritelite-sas-stari-kadri-video/143000 Kliuki.net
Къртицата манипулира зрителите със стари кадри (Видео)

Къртицата пуска разговори от преди две седмици, лъже зрителите, че са нови

Къртицата безспорно е сред най-гледаните риалити формати в страната. След снощния епизод обаче зрителите сериозно възнегодуваха срещу шоуто. Причината? Опитът на продуцентите да им пробутат стари разговори и случки в Базата.

[caption id="attachment_64809" align="alignleft" width="300"]От Къртицата пускат стари кадри на феновете От Къртицата пускат стари кадри на феновете[/caption]

Както знаете, в дейли епизодите на Къртицата по принцип се излъчват кадри, случили се през изминалото денонощие. Или поне в близките 2-3 дена. Да, ама не. Оказа се, че от Къртицата се опитаха да изманипулират зрителите с разговори между участниците, заснети преди около две седмици. По време на откровенията на Емил Каменов снощи, които уж бяха прясно провокирани от чувствата му към Гергана, бдителни зрители забелязаха, че на масата стои и Христина Тушева. Която, както знаете, напусна шоуто миналата седмица.

И това далеч не е всичко. В края на епизода, когато Емил Каменов и Бориса се гушкаха пред камерите, в кадър влезе и оперният певец Стоян. Който счупи лошо крака си и от две седмици, ако не и повече, вече не е част от Къртицата.

Естествено, това разгневи зрителите на Къртицата. Които недоволстват от факта, че от продукцията им пробутват стари случки за нови. "Толкова ли няма какво да излъчат, че пускат какво са си приказвали преди 10 дена? Те тези неща не важат вече, толкова интриги се случиха", недоволстват форумци.