юни 10, 2023

Къртицата пази Бориса? Не й показват лицето без грим (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/karticata-pazi-borisa-ne-y-pokazvat-liceto-bez-grim-video/143091 Kliuki.net
 Къртицата пази Бориса? Не й показват лицето без грим (ВИДЕО)

Къртицата май пази Бориса Тютюнджиева, смятат зрители, които забелязват как продукцията все мисли да не изложи моделката

 

Къртицата май пази Бориса Тютюнджиева – стигна се дотам да не й показват лицето без грим, коментират усърдно зрители в мрежата, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_65572" align="alignright" width="300"]Къртицата пази Бориса - не я показва без грим, а Христина Русева може... Къртицата пази Бориса - не я показва без грим, а Христина Русева може...[/caption]

Моделката наскоро се оказа в центъра на огромен скандал, но колкото и да се пени тя, мнозина все така нямат особено добро мнение за нея. И не става дума само за похожденията й с този или онзи интересен персонаж.

Проблемът е, че Иван и Андрей постъпиха нечестно спрямо Емил Каменов и заеха нейната позиция, а даже й бяха привикали в студиото адвокат.

Всичко изглеждаше толкова наговорено, че няма накъде повече, убедени са хората пред екрана.

Сега пък бившата русокоска е строго закриляна от Къртицата, да не се изложи случайно, ако я зърнат без никакъв макиаж. На всички направи впечатление, че докато с Христина Русева обсъждаха Марина и се смееха зад гърба й, Бориса беше снимана само в профил.

През това време двете си чистиха грима и за малко да стане ясна натуралната красота на Бориса Тютюнджиева. Уви, операторите спестиха гледката, въпреки че сто процента тя не е била никак страшна...

Участничката, по която лапна Борислав, съвсем не е във възраст или с визия, която има повод да крие, но факт – измитото й лице остана в тайна (видеото ТУК).

„Зад тези огледала, където стояха Бориса и Христина, има камери, но не го излъчиха, почти съм сигурна, че нарочно беше, за да не се забележи колко е безлична без грим!”, ожесточиха се във виртуала по адрес на Бориса, която явно е пазена от Къртицата.