март 28, 2024

Къртицата проговаря и търси помощ! Зрителите разгадаха силуета?

https://kliuki.net/kliuki/karticata-progovarya-i-tarsi-pomosht-zritelite-razgadaha-silueta/143437 Kliuki.net
Къртицата проговаря и търси помощ! Зрителите разгадаха силуета?

Къртицата излиза от прикритието си, защото търси спешна помощ от редактора

Къртицата проговаря и излиза от прикритието си, научи Kliuki.net!

От предаването обявиха, че тази вечер зрителите ще станат свидетели на разговора между саботьора в Базата и главния редактор Ники Николов.

[caption id="attachment_68518" align="alignright" width="300"]Къртицата излиза от прикритие, търси помощ от главния редактор Къртицата излиза от прикритие, търси помощ от главния редактор[/caption]

Къртицата има нужда от спешна подкрепа. „Защото ми трябва твоята помощ!”, гласи посланието на анонимният засега участник. Къртицата ще направи рискована поява, защото ще моли за нещо конкретно като съвет.

Какво точно тревожи избраният да съсипва останалите в шоуто и да краде от бюджета им, ще научим след броени часове. Досега такава сцена не се е разигравала в риалитито.

Дори да е режисирана, феновете на формата ще имат възможност да наблюдават силуета на Къртицата и така могат да го разпознаят. Някои вече започнаха да гадаят, че почеркът на бележката е женски.

А освен това, кой от представителите на силния пол би търсил рамо от екипа?! По-скоро би се справил сам в коя да е сложна ситуация, коментират потребители.

Според тях накрая може да се окаже, че Къртицата е Марина, защото вчера тя избухнала и искала да си ходи. Други пък тълкуват, че от снимката ни гледа дама, съдейки по дългата коса, но тук по-скоро става дума за качулка.

Вие сами преценете, но така или иначе нищо чудно да станем свидетели на издайнически знаци от страна на Къртицата...