март 29, 2024

Къртицата с многозначен жокер! Виж заподозрените в Базата (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/karticata-s-mnogoznachen-zhoker-vizh-zapodozrenite-v-bazata-video/143518 Kliuki.net
Къртицата с многозначен жокер! Виж заподозрените в Базата (ВИДЕО)

Къртицата с жокер, който може да се свърже с поне трима от участниците, но най-очевидната асоциация е с Бориса Тютюнджиева

Къртицата с многозначен жокер!

Предаването свършва след две седмици, а наскоро тайният саботьор в Базата, беше преизбран. Емил Русев предаде щафетата, но на кого... тепърва се очаква да узнаем.

[caption id="attachment_69340" align="alignright" width="300"]Къртицата жокер Къртицата с многозначен жокер[/caption]

Kliuki.net забеляза, че новият Къртицата може да се свърже поне с трима от участниците, но най-очевидната асоциация е с Бориса Тютюнджиева.

Така твърдят и зрители на Къртицата. Бориса Тютюнджиева е лице на италиански марки у нас, което я прави една от заподозрените. Като се има предвид, че произведението „Сътворението на Адам” от Микеланджело дава намек, че Създателят подава ръка към Адам, то може да се направи извод, че Русев е „благословил” Бориса да влезе в неговата роля.

Виктория Джумпарова също се класира като съмнителна, след като Къртицата пусна дългоочаквания жокер в Къртицата. Тя е дефилирала на модния подиум в Италия, а освен това се е снимала в клип на Tiziano Ferro.

Не на последно място феновете на формата посочват Евгени Иванов – Пушката. Той е имал треньор от ЦСКА, който носи името Николай Адамов, а и също е играл в италиански отбори.

От продукцията се стараят да объркат хората пред екрана и нямат интерес Къртицата да бъде разкрита с жокер. При всички случаи обаче поведението на предателя в групата ще го издаде рано или късно...

А вие какво смятате за многозначния жокер в Къртицата?!