май 22, 2024

"Къртицата" се подигра с Николета Лозанова: Не е като да си купиш обувки

https://kliuki.net/kliuki/karticata-se-podigra-s-nikoleta-lozanova-ne-e-kato-da-si-kupish-obuvki/142528 Kliuki.net
"Къртицата" се подигра с Николета Лозанова: Не е като да си купиш обувки

"Къртицата" реши да си направи гаргара с една от уж големите си звезди от първия сезон

"Къртицата 2" започва след дни. За тази цел от продукцията решиха да засилят още повече интереса към себе си като припомнят на феновете моменти и участници от първия сезон на шоуто. Естествено, нямаше как да бъде пропусната и Николета Лозанова - една от уж големите звезди в риалитито. Която, както знаете, се отказа след само няколко дена в базата, тъй като изпитанията й се видяха твърде тежки.

[caption id="attachment_61282" align="alignleft" width="300"]"Къртицата" се подигра с Николета Лозанова "Къртицата" се подигра с Николета Лозанова[/caption]

От "Къртицата" нямаше как да пропуснат този момент и си направиха сериозна гавра с плеймейтката. На страницата на шоуто във Фейсбук се появи снимка на моделката от една от игрите. На която Николета изглежда сякаш са я накарали да копае лозето на село. А към кадъра и многозначителният надпис: "Да участваш в "Къртицата" не е като да си купиш нови обувки".

Подигравката с госпожа Божинова е повече от очевидна, смеят се онлайн потребителите. Изглежда от предаването никак не се трогват от звездния статут с който се пъчи Николета. Прави впечатление, че единствено към нейната снимка коментарът е толкова подигравателен. Кадрите с останалите звезди от първия сезон на "Къртицата" съдържат единствено кратки резюмета на случилото се.