март 29, 2024

Къртицата се завръща с уникална бърлога - вижте я първи!

https://kliuki.net/kliuki/karticata-se-zavrashta-s-unikalna-barloga-vizhte-ya-parvi/142513 Kliuki.net
Къртицата се завръща с уникална бърлога - вижте я първи!

Къртицата се завръща с уникална бърлога – като замъка на Батман

 

Къртицата се завръща и ще приюти участниците в средновековен замък – уникалната бърлога е нещо наистина невиждано, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_61192" align="alignright" width="300"]Къртицата се завръща с уникална бърлога - вижте я първи! Къртицата се завръща с уникална бърлога - вижте я първи![/caption]

Тук надали ще се срещат вампири и духове, но със сигурност ще има звезди и не толкова известни, които ще бъдат подложени на много големи изпитания, издават от екипа на предаването.

Дизайнерите на Базата повдигнаха завесата около нея, а самият старт се очаква през март, съобщиха от продукцията на Къртицата. Зрителите я очакват с нетърпение, защото последният сезон на Биг Брадър беше същински провал, а Къртицата дава заявка да бъде много по-интригуваща.

Помещението, в което ще се разиграват сцените, се разполага на 300 квадрата. Арки, каменен под, елементи от ковано желязо, камина и рицарска маса включва интериора на готическия замък. Всичко ще е мрачно и призрачно, за да внушава още по-голямо напрежение във феновете на формата.

Обзавеждането е специално направено за Къртицата – такива мебели просто няма как да срещнете по магазините, шегуват се и самите майстори на Базата. Част от стаите засега се пазят в тайна и ще бъдат представени непосредствено преди началото на Къртицата.

Мъченията, които очакват играчите, определено ще са по-нестандартни и те дори няма да подозират какви клопки им готвят. Кои ще са избраните в шоуто, тепърва ще узнаем, защото това също е под секрет засега.

Вижте първи бърлогата на Къртицата!