октомври 01, 2023

Къртицата върза зрителите с видео-постановка! При това крадена

https://kliuki.net/kliuki/karticata-varza-zritelite-s-video-postanovka-pri-tova-kradena/143443 Kliuki.net
Къртицата върза зрителите с видео-постановка! При това крадена

Къртицата върза зрителите с видео-постановка, която е излъчена в италианския формат още през 2008-ма година

Къртицата върза зрителите с видео-постановка, забеляза Kluiki.net!

Вчера от продукцията обявиха, че тайният саботьор ще проговори и ще излезе от мистериозното си прикритие.

[caption id="attachment_68578" align="alignright" width="300"]Къртицата върза зрителите с видео-постановка, при това крадена Къртицата върза зрителите с видео-постановка, при това крадена[/caption]

Всички очакваха с нетърпение сцената, защото смятаха, че ще узнаят кой стои зад силуета.

Нищо подобно не се случи, а и нямаше как, защото цялата работа е не само режисирана, но и прекопирана от италианския формат.

[caption id="attachment_68579" align="alignleft" width="300"]Къртицата излъчи диалог, който е едно към едно с този от италианския формат през 2008-ма Къртицата излъчи диалог, който е едно към едно с този от италианския формат през 2008-ма[/caption]

Дори диалогът е едно към едно с излъченото още през 2008-ма година.

Иначе ни съобщиха, че Къртицата имала нужда от помощ и затова потърсила главния редактор. Разговорът беше показан, но явно е с цел да заблуди всички.

Къртицата и Ники Николов контактуват през цялото време, за да координират действията си в Базата. Пределно ясно е, че няма как да бъдат разкрити споделени реплики между тях, защото участникът, приел ролята, ще загуби анонимността си.

В момента феновете на предаването гадаят по почерка и тялото на човека, който уж стоеше в сянка. Всъщност той е подставено лице и със сигурност не може да подскаже кой е Къртицата.

И в допълнение – записът е правен преди седмици, а се вмъква в епизода именно сега. Вероятно в това също има някаква цел и тя е да разсее определени съмнения и да вкара нови, като крайният резултат е да обърка посоката на разсъжденията.

Оказа се, че бяхме свидетели на една пародия, която не е нито жокер, нито може да бъде от помощ за „разследващите” пред екрана.

Вижте сами тази видео-постановка в Къртицата!

[gallery link="file" ids="68580,68581,68582"]