март 21, 2023

Къщата на Слави Трифонов строена по този проект?

https://kliuki.net/kliuki/kashtata-na-slavi-trifonov-stroena-po-tozi-proekt/142771 Kliuki.net
Къщата на Слави Трифонов строена по този проект?

Къщата на Слави Трифонов много прилича на тази от проекта за луксозен имот в столичния квартал „Киноцентър“

[caption id="attachment_62975" align="alignleft" width="300"]къщата на Слави Трифонов Къщата на Слави Трифонов е строена по този проект?[/caption] Къщата на Слави Трифонов е строена по този проект, разкри читател на Kliuki.net. Анонимният източник ни изпрати няколко снимки, за които твърди, че са част от проекта за къщата на Слави Трифонов, закупена от него преди няколко месеца в тузарския квартал „Киноцентър“.

Припомняме, че вчера медиите разпространиха папарашки снимки от къщата на Слави Трифонов и Мартина, която струва 1 милион и 600 хиляди лева. Те обаче са много мътни и трудно може да се добие представа за имота. Впечатление правят слънчевите колектори на покрива на палата, както и сандвич панелите, с които е изолирана.

Те много приличат на тези от проекта, който според нашия читател е правен именно за къща в „Киноцентър“.

Цветът е същият, а слънчевите колектори може да са добавени извън проекта. Освен това се вижда и басейн, с голям двор, с какъвто се твърди, че разполага къщата на Слави Трифонов.

[caption id="attachment_62976" align="alignright" width="300"]Къщата на Слави Трифонов Къщата на Слави Трифонов доста прилича на проекта по-горе[/caption]

Досега доста се е спекулирало с имотите на тв водещия, затова сме склонни да не се доверяваме сляпо на подобни информации. Наскоро столичен таблоид разгласи, че Слави и Мартина са си купили имот в Драгалевци, а в последствие се оказа лъжа.

За къщата на Слави Трифонов в „Киноцентър“ се знае, че е от 600 квадрата с двор от 1200 кв., гараж, работилница, басейн и други екстри. Единственият проблем с липсата на канализация засяга целия квартал, но за тв водещия това не било проблем.

Най-важното условия за Дългия било имотът да е разположен в тихо, неоживено място, далеч от любопитни хорски очи. Квартал „Киноцентър“ обаче все повече се разраства и скоро столични брокери прогнозират да се превърне в новия Ориндж каунти за София.

Дали това е къщата на Слави Трифонов не можем да твърдим със сигурност, но е факт, че доста си прилича с проекта на http://a-projectarchitects.com/

[gallery link="file" ids="62978,62979,62980"]