април 19, 2024

Катастрофата с Пол Уокър – ново видео, което се появи в нета!

https://kliuki.net/kliuki/katastrofata-s-pol-uokar-novo-video-koeto-se-poyavi-v-neta/141916 Kliuki.net
Катастрофата с Пол Уокър – ново видео, което се появи в нета!

Катастрофата с Пол Уокър се вижда в ново видео, което се появи в нета, а феновете си го препращат един на друг

 

Катастрофата с Пол Уокър лъсна в ново видео в нета - ето как загина любимецът на милиони!

Kliuki.net забеляза, че феновете продължават да си препращат кадри от инцидента, който затри Пол Уокър. Той си отиде на 30 ноември, а всички скърбят все така силно.

[caption id="attachment_56911" align="alignright" width="300"]Ново видео от катастрофата с Пол Уокър Ново видео от катастрофата с Пол Уокър[/caption]

За близките му болката и усещането за липса тепърва започват да се усещат сериозно, защото досега бяха в пълен шок. Последният клип от фаталния сблъсък на Порше-то, в което са пътували Пол Уокър и Роджър Родас, разкрива, че всичко е станало за нула време.

Водещите по CNN, които го излъчиха, уверяват, че Пол и приятелят му е било почти невъзможно да се измъкнат сами от автомобила.

Събитията при катастрофата с Пол Уокър се развиват в рамките на 60 секунди, а звездата от „Бързи и яростни” все още е бил жив. Докато колата обаче не избухва в пламъци и тогава намира смъртта си по жесток начин.

Както вече писахме, вчера изникна версията, че Пол Уокър може да е бил убит от илюминати, които са искали да спечелят от неговия край.

Никой не би могъл да повярва, че Пол Уокър би се озовал на прицела на такива интереси, но привържениците на конспирацията, го считат за напълно възможно.

Вижте и новото видео от катастрофата с Пол Уокър!