април 24, 2024

Като героиня от приказките: Кейт Мидълтън сияе на официален прием в Бъкингам (Уелската принцеса заслепи кралицата – Снимки)

Принцесата на Уелс засенчи всички присъстващи на гала вечеря с „роклята на годината”

https://kliuki.net/kliuki/kato-geroinya-ot-prikazkite-keyt-midaltan-siyae-na-oficialen-priem-v-bakingam-uelskata-princesa-zaslepi-kralicata-snimki/197037 Kliuki.net
Като героиня от приказките: Кейт Мидълтън сияе на официален прием в Бъкингам (Уелската принцеса заслепи кралицата  –  Снимки)

Кейт Мидълтън направи своя дебют като принцеса на Уелс на официален прием , който се проведе в Бъкингамския дворец във връзка с посещението на президента на Южна Африка.

За краля и съпругата му това събитие бе първото от както се качи на престола. Кейт Мидълтън се появи с невероятно луксозна рокля, която напомняше на булчинска. И  наистина се оказа такава. Съпругата на първия по линията за наследяването на трона бе с тоалет на дизайнера Jenny Peckham, от последната колекция булчински рокли на модната къща.

Изящното произведение на изкуството бе украсено със сребърни кристални снежинки и  блестеше толкова ослепително, че принцесата се превърна в героиня от приказките.

Като героиня от приказките: Кейт Мидълтън сияе на официален прием в Бъкингам (Уелската принцеса заслепи кралицата  –  Снимки)

Стилистите бяха събрали косата на многодетната майка на строг кок, а гримьорите бяха подчертали естествената й красота с опушен грим.

Съпругата Уилям завърши визията си с емблематичната тиара и перлени обеци Love Knots. А класическите токчета и малък клъч допълниха цялостната визия на принцесата.

Феновете на Катрин възкликнаха когато я видяха: „Ослепителна дама, не принцеса, а кралица.” Невероятна булка от приказките”, пишат те.

Като героиня от приказките: Кейт Мидълтън сияе на официален прием в Бъкингам (Уелската принцеса заслепи кралицата  –  Снимки) - Снимка 2

В сравнение с Кейт всички останали дами изглеждаха бледи и незначителни. Въпреки, че образът на кралица Камила определено може да се оцени като доста успешен.