март 29, 2024

Кети от Къртицата заплашвала снаха си: Ще те потроша! (Още разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/keti-ot-karticata-zaplashvala-snaha-si-shte-te-potrosha-oshte-razkritiya/143009 Kliuki.net
Кети от Къртицата заплашвала снаха си: Ще те потроша! (Още разкрития)

Кети от Къртицата заплашвала снаха си, имала психични проблеми

Кети от Къртицата се оказа истинско бедствие за семейството си, твърди снаха й Петя. По думите на младата жена Екатерина Щайнингер е патологичен лъжец. Младата майка разказва, че има основателни причини да не вижда свекърва си по никакъв повод и да не й позволява да общува с децата – първо заплашвала нея и сина й, а освен това веднъж насинила детето й.

По думите на Петя, историята на Кети от Къртицата е силно преувеличена. В телевизионния ефир бившата гимнастичка твърдеше, че синът й и снаха й не й давали да припари до внуците и не искали да я видят.

[caption id="attachment_64847" align="aligncenter" width="300"]Кети от Къртицата се оказа със сериозни проблеми Кети от Къртицата се оказа със сериозни проблеми[/caption]

Снаха й твърди обаче, че Кети й е пращала десетки заплашителни съобщения. Повечето от тях съдържали заплахи, че ще я пребие, потроши и насини. По тази причина младата жена се бои дори да говори с нея, а не да й позволи да се вижда с децата, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_64848" align="aligncenter" width="222"]Семейството й разкри, защо не й дават да вижда внуците си Семейството й разкри, защо не й дават да вижда внуците си[/caption]

Инцидент с едно от децата пък накарало Петя веднъж завинаги да откаже свиждания на Кети от Къртицата с внуците й. По-рано бабата имала право да взима внука си веднъж седмично за няколко часа, но не го връщала в уговореното време. Един ден върнала детето с оток и насинено око, обяснявайки, че се е наранило, докато се опитвала да го къпе. Малчуганът бил толкова травмиран, че изпадал дни наред в ужас, само като видел вода, споделя още разтърсената Петя.