September 08, 2024

Кейт и Уилям показаха уникална снимка на сина си в чест на 11-ия му РД

Детето порасна и стана голям красавец

https://kliuki.net/kliuki/keyt-i-uilyam-pokazaha-unikalna-snimka-na-sina-si-v-chest-na-11-iya-mu-rd/227248 Kliuki.net
Кейт и Уилям показаха уникална снимка на сина си в чест на 11-ия му РД

По повод 11-ия рожден ден на най-гоемия си син -  Джордж, гордите родители , публикуваха нова снимка на принца за първи път от много време. Мрежата с радост се включи в поздравленията, изтъквайки видима семейна прилика.

На черно-бялата снимка, споделена от Кейт и Уилям, младият принц, облечен в класически бизнес костюм, се усмихва лъчезарно в обектива на камерата.

В същото време погледът и позата на Джордж не са детински, а  сериозни.

Някои потребители на мрежата веднага започнаха да спорят на кой член на кралското семейство прилича най-много принцът.

"Принц Джордж е копие на баща си!", „Като Джеймс Мидълтън, когато беше по-млад. Прилича много на брата на Кейт!“, Не, той прилича повече на своя прадядо Джеймс Спенсър.”, Разгорещено спорят в социалната мрежа.

Други потребители се въздържат от разгорещени дискусии, поздравявайки Джордж за рождения му ден, възхищавайки се на снимката: "Честит 11-ти рожден ден на нашия любим принц Джордж. Не можем да повярваме, че вече си на 11! Благодарим на принцесата на Уелс за тази прекрасна снимка!"

В момента , херцозите на Уелс избират учебна институция за своя син за средно образование. Кейт Мидълтън предпочита Marlborough College в Wiltshire, докато принц Уилям иска синът му да се образова в Eton College.

Източник: .rbc.ua