април 18, 2024

Кейт Мидълтън почете кралицата в строг тоалет (Уелската принцеса носи обеците, подарени й от Елизабет – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-pochete-kralicata-v-strog-toalet-uelskata-princesa-nosi-obecite-podareni-y-ot-elizabet-snimki/167051 Kliuki.net
Кейт Мидълтън почете кралицата в строг тоалет (Уелската принцеса носи обеците, подарени й от Елизабет – Снимки)

Принцесата на Уелс се представи ефектно в Съри  на среща с военни, които ще участват в траурната церемония

Вчера на 16 септември Кейт Мидлтън и Уилям се срещнаха с военните, които са участници в погребението на кралицата. Въпреки траура и голямата скръб в кралското семейство принцесата на Уелс успя публично да покаже своята всеотдайност и преданост в служба на монархията.

За излизането си Катрин заложи на напълно строг вид. Херцогинята облече любимото си палто в черно на Александър Маккуин и обу обувки със стабилен ток. Тя си сложи и обеците на Елизабет II. За които се знае, че монархът й ги е подарила малко преди смъртта си.

През 2018 г кралицата дари с малко копие на обеците и американската си снаха Меган Маркъл. Които са единственият й официален дар от починалата кралица.

За това бижу, изработено от перли и диаманти на платинена основа се знае, че е любимото на кралицата на Великобритания. Тя често се появяваше с него на ежедневните си излизания, като обичаше да го съчетава с красиво колие от три реда перлени мъниста.

И докато при всяка поява Меган Маркъл получава критики от британците, то Кейт Мидълтън е любимата им принцеса. Хората не спират да й се възхищават и коментират: „Принцесата е толкова красива”, „Вие двамата представлявате Кралското семейство толкова красиво.”, „И двамата сте от класа. Пълно уважение и към вас двамата 👑”, са мнениата на хора от цял свят.