май 03, 2024

Кейт Мидълтън показа най-съблазнителните крака в кралството (Няма да повярвате какво направи Уелската принцеса – Снимки)

Катрин, цялата в червено плени всички

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-pokaza-nay-sablaznitelnite-kraka-v-kralstvoto-nyama-da-povyarvate-kakvo-napravi-uelskata-princesa-snimki/213349 Kliuki.net
Кейт Мидълтън показа най-съблазнителните крака в кралството (Няма да повярвате какво направи Уелската принцеса – Снимки)

Феновете на британското кралско семейство чакаха този ден от много дълго време. Когато Кейт Мидълтън за първи път стана съпруга на принц Уилям, тя често изпадаше в неудобни ситуации заради твърде къси поли и цепки. Напоследък обаче много внимава за благоприличието на тоалетите си. Само заради пристигането на делегация от Южна Корея Кейт си позволи по-разголена рокля от обикновено.

Стилът на принцесата се промени доста напоследък. След смъртта на кралицата Кейт и Уилям получиха нови титли. Сега те са принцът и принцесата на Уелс, така че двойката трябва да се вписва с достойнство в ролята. Кейт се представи отлично като херцогинята на Кеймбридж. Нейните ярки рокли, незаменими обувки и кокетни шапки създават образа на модерна принцеса.

Кейт Мидълтън показа най-съблазнителните крака в кралството (Няма да повярвате какво направи Уелската принцеса – Снимки)

Но с придобиването на нов статус Кейт се промени много. Сега тя и Уилям са една стъпка по-близо до короната, която трябва да се изживее. Принцеса Катрин вече предпочита костюми с панталон. Вече рядко се вижда в рокли. Въпреки това, за важни събития Кейт все още прави изключение.

Този път Мидълтън реши да удиви всички на тържествения прием в чест на пристигането на южнокорейската делегация. За това събитие принцесата избра алена рокля с миди дължина и цепка до средата на бедрото, върху която бе облечена с пелерина с панделка, а на главата й имаше широкопола шапка в същия нюанс. За такова важно събитие Кейт подбра и бижута от кралската кутия за бижута. Тя носеше малки обеци във формата на цветя.

Кейт Мидълтън показа най-съблазнителните крака в кралството (Няма да повярвате какво направи Уелската принцеса – Снимки) - Снимка 2

Но истинска сензация предизвикаха снимките, на които Кейт излиза от колата. Заради цепката на роклята си принцесата показа на всички невероятно стегнатите си крака. И все пак не напразно момичето се нарича най-атлетичната принцеса. 41-годишната Кейт след 3 раждания изглежда така, сякаш дори не минало много време от сватбата й с принца.

Източник: Wday.ru