май 06, 2024

Кейт Мидълтън поправи грешката си: Уелската принцеса все пак пусна снимка на Луи (Ето го рожденикът навръх празника – Снимка)

Традициите са за да се спазват независимо от здравословното и емоционалното състояние на семейството

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-popravi-greshkata-si-uelskata-princesa-vse-pak-pusna-snimka-na-lui-eto-go-rozhdenikat-navrah-praznika-snimka/222045 Kliuki.net
Кейт Мидълтън поправи грешката си: Уелската принцеса все пак пусна снимка на Луи (Ето го рожденикът навръх празника – Снимка)

Днес двойката Кейт и Уилям изнервиха всички. Като се има предвид, че кралското семейство е сполетяно от нещастие от началото на годината, феновете вече си мислеха, че уелсците са изоставили дългогодишната традиция да споделят нов портрет на децата си на рождените им дни. Но Кейт и Уилям все пак не разочароваха поданиците си. Рожденикът принц Луис просто сияе на новия портрет.

След като Кейт Мидълтън обяви, че е болна от рак, всички бяха силно притеснени за тримата наследници на уелската двойка. Самата принцеса призна в официално обръщение, че се притеснява за децата. Ето как двойката обясни, че отлага официалното признаване на диагнозата: имаха нужда от време за сериозен разговор с Джордж, Шарлот и Луис.

Сега наследникът на британския трон принц Уилям много рядко се появява на публични места. Той прекарва цялото си време с болната Кейт и децата, които имат нужда от подкрепа и помощ повече от всякога.

Дворецът обикновено споделя празнични снимки на децата рано сутрин. Но този път нямаше снимки в началото на деня. Феновете вече решиха, че в този период  уелсците нямат време за нова снимка на Луис. Родителите на момчето обаче преценили, че традициите трябва да се спазват, колкото и трудно да преживява семейството. От двореца пуснаха нова снимка и макар и по-късно от обикновено, зарадваха британските граждани.

На снимката момчето позира за майка си Кейт Мидълтън. Облечен в карирана риза, вече позната на уелските деца, 6-годишният Луис се усмихва весело. Все пак кралското семейство е голям късметлия, че има Кейт. Когато фотографът е майка на деца, снимките се получават особено живи и емоционални. 

Източник: Wday.ru