юни 13, 2024

Кейт Мидълтън разгневи британците, пръсна милиони за нов дом

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-razgnevi-britancite-prasna-milioni-za-nov-dom/143687 Kliuki.net
Кейт Мидълтън разгневи британците, пръсна милиони за нов дом

Кейт Мидълтън харчи милион и половина за нов дом, данъкоплатците мърморят

Кейт Мидълтън похарчи повече от милион лири за реставрацията на имението на кралицата в Норфолк. Двамата с Уилям получиха като подарък от кралицата една от летните резиденции в Сандрингам и веднага се заеха да я реставрират.

Кейт обаче доста се оля с опитите си да реновира дома им. Херцогинята е похарчила досега повече от 1,5 милиона лири, възмущават се данъкоплатци.

[caption id="attachment_70747" align="alignleft" width="300"]Кейт пръсна милиони за нов дом Кейт пръсна милиони за нов дом[/caption]

Принцесата е похарчила половин милион за покрива, който вбеси всичките й съседи. Оказа се, че Катрин смята местния архитектурен стил за твърде мрачен и иска яркочервени керемиди на дома си. Поръчка за 500 000 лири.

[caption id="attachment_70746" align="alignright" width="300"]Херцогинята не знае мярка Херцогинята не знае мярка[/caption]

Прозорците също й струваха още 100 бона, а ремонтът на гаражните съоръжения повече от 250 хилядарки. Кейт Мидълтън обаче не се задоволи само да освежи екстериора–поръча плувен басейн, нов паркинг, частен път и зимна градина, които струват около 800 000 лири, пише "Дейли мейл".

Прахосничеството на принцесата естествено не бе посрещнато с възторг, особено като се има предвид колко харчи Катрин за гардероба си. Турнето й в Австралия, макар и да беше с феноменален успех, също коства на британците редица разходи.kate 2_400_302

Феновете вече наричат новото имение на Кейт „Бекингам палас“, тъй като се намира близо дома на семейство Бекъм. А Виктория подобно на Кейт Мидълтън не жалеше средства, за да направи замъка си образец на лукс и аристократичност.