април 23, 2024

Кейт Мидълтън разочарова с безформен панталон ( Принцесата се изложи с моден гаф – Снимки)

Искайки да отдаде почит на починалата си свекърва принцесата нещо обърка и за първи път от много време се сдоби с моден провал

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-razocharova-s-bezformen-pantalon-princesata-se-izlozhi-s-moden-gaf-snimki/167836 Kliuki.net
Кейт Мидълтън  разочарова с безформен панталон ( Принцесата се изложи с моден гаф – Снимки)

Кейт Мидълтън обикновено не прави модни грешки, но и на нея се случва понякога да сбърка. Уелската принцеса никога не е крила, че обича модерните дрехи. Тя има възможност да се издокара с тоалети за хиляди левове, както и само с маркови такива. Публиката я обича, защото никога не прекалява със скъпи неща.

Напоследък виждаме Катрин в стари тоалети, които е обличала и преди. Освен това тя е почитател и на винтиж модата.Скоро кралската особа заедно със съпруга си се появи на благотворителното събитие Coach Core,състояло се в олимпийския парк.

Многодетната майка облече сако от туид със златни копчета от Шанел от 1995 г . Именно него обичаше да носи Даяна, като голям фен на френската марка. Британците приеха това като жест към починалата й свекърва през 1997 г.

Кейт Мидълтън  разочарова с безформен панталон ( Принцесата се изложи с моден гаф – Снимки)

Кейт Мидълтън  разочарова с безформен панталон ( Принцесата се изложи с моден гаф – Снимки) - Снимка 2

Черен разкроен панталон допълваше синьото сако. Но кройката му не подчерта елегантната фигура на Кейт,  а даже напротив. Уелската принцеса бе сякаш по с нисък ръст и изобщо не се съчетаваше с финото сако. А той изглеждаше намачкан като торба.

Модните експерти не оцениха и дебелите й чорапогащи, които се показааха, когато Кейт седна на стол.Те казаха, че обикновените телесни чорапи по биха подхождали на обувките на Кейт.

Въпреки, че образа на принцесата беше провал, тя все пак запази доброто си настроение, отразиха интернет потребителите.