September 19, 2024

Кейт Мидълтън развълнува целия свят с новината, че е приключила химиотерапията за рак (Принцесата получи вълна от подкрепа от куп знаменитости – Снимки)

Принцесата на Уелс обяви победата си над рака, получи топли послания от много хора

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-razvalnuva-celiya-svyat-s-novinata-che-e-priklyuchila-himioterapiyata-za-rak-princesata-poluchi-valna-ot-podkrepa-ot-kup-znamenitosti-snimki/230038 Kliuki.net
Кейт Мидълтън развълнува целия свят с новината, че е приключила химиотерапията за рак (Принцесата получи вълна от подкрепа от куп знаменитости – Снимки)

Съпругата на принц Уилям предприе безпрецедентна стъпка, за да съобщи радостната новина. Кейт засне видео, което беше като минифилм за живота й през последните месеци. На кадрите тя се появи със съпруга си и децата си – 11-годишния Джордж, 9-годишната Шарлот и 6-годишния Луис. Семейството беше снимано да се разхожда из територията на кралското имение Анмър Хол в Норфолк. Родителите на принцесата на Уелс, Карол и Майкъл Мидълтън, също бяха на снимката; По този начин Кейт показа, че семейството е ключов фактор по пътя й към възстановяване.

След пускането на видеото, обявяващо завършването на химиотерапията, Мидълтън получи трогателни послания от звездите. Оливия Мън беше една от първите, които я подкрепиха. За 44-годишната актриса темата е изключително близка, тъй като през март тя призна, че миналата година е била диагностицирана с рак на гърдата. Наложи се звездата от "Хищник" да отстрани матката и двете си гърди. „Толкова е вдъхновяващо да те чуя да описваш невероятните дарове, които болести като тези могат да донесат. Пожелавам ти цялата любов на света“, написа Оливия.

Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън също беше трогната от съобщението на принцесата: „Плача. Това е прекрасно". „Какво прекрасно съобщение и страхотни новини. Продължаваме да се молим за вас и всички, които се борят с рака“, каза водещата на новините Кари Лейк. „Най-добрата новина! Изпращаме молитви от Америка за вашето пълно възстановяване“, каза бившият министър на финансите на САЩ Моника Кроули. „Сърцето ми е пълно, докато гледам този прекрасен филм и знам, че сега сте на път към възстановяване, рамо до рамо с вашето любящо семейство, вие сте такова вдъхновение“, цитира Daily Mail родената в Южна Африка британска мебелна дизайнерка Кели Хопен.

Почитатели на кралската особа също отправиха мили думи към нея. „Боже мой! Плача от радост. Това видео на принцеса Кейт и нейното семейство е дълбоко трогателно и изпълнено с вдъхновение“, „Невероятно трогателно и красиво. Пожелаваме на принцесата пълно излекуване." "Като оцеляла от рак и химиотерапия, се радвам да видя как Кейт Мидълтън завършва лечението си." "Не мога да опиша колко ужасна е химиотерапията. Моля, бъдете добри към всички, които преминават през това." "Виждал съм отблизо какво причинява ракът на хората. Кейт е майка на три малки деца, така че се радвам, че няма рак и ще може да прекарва повече време с тях“, пишат те в коментарите.

В близко бъдеще съпругата на престолонаследника ще се върне към задълженията си, но програмата й ще бъде по-лека. Тя не планира да придружава принц Уилям на наградата Earthshot в Кейптаун през ноември, тъй като ще остане в Обединеното кралство с децата си.

Източник:Космо ру