September 08, 2024

Кейт Мидълтън сияе с Шарлот и Пипа на Уимбълдън (Принцесата на Уелс с втора публична поява на турнира от Големия шлем – Снимки)

Принцесата, която се бори с рак бе усмихната на втората си публична поява

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-siyae-s-sharlot-i-pipa-na-uimbaldan-princesata-na-uels-s-vtora-publichna-poyava-na-turnira-ot-golemiya-shlem-snimki/226846 Kliuki.net
Кейт Мидълтън сияе с Шарлот и Пипа на Уимбълдън (Принцесата на Уелс с втора публична поява на турнира от Големия шлем – Снимки)

Вчера на 14 юли Кейт, видимо оптимистично настроена се отправи заедно с дъщеря си на Уимбълдън, където се проведе финала от Големя шлем. За появата си Катрин избра ярко лилава рокля, отдавайки почит на Елизабет II и намеквайки, че е готова да следва правилата на дрес кода на бъдещата кралица точно сега.

Като патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club (ролята й бе поверена  от покойната Елизабет преди няколко години), Кейт също ще удостои с трофей на победителя на финала. Влизайки в Кралската ложа, която се намира  над Централния корт,

Кейт бе посрещната с буря от аплодисменти и от множеството на трибуните. Тя се усмихна и помаха  с ръка, очевидно трогната от поздрава на хората, и след това седна до Шарлот и Пипа.

По време на предаването на мача от Би Би Си, великият тенисист Джон Макенроу обяви, че е страхотно да види принцесата на Уелс на финала "след това, през което е преминава".

Впечатление на публиката направи и порасналата принцеса Шарлот, която  от ден  на ден расте все по-красива.

9-годишната девойка напоследък се е превърнала в голяма красавица и поведението й на турнира е достойно за истински наследник на кралското семейство.

Източник: WDAY.RU