юни 26, 2024

Кейт Мидълтън упорита като покойната кралица (Експерти нищят първата поява на принцесата на Уелс)

Вчера принцесата на Уелс се появи публично за първи път от началото на химиотерапията. Специалисти по знаци коментираха езика на тялото на херцогинята.

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-uporita-kato-pokoynata-kralica-eksperti-nishtyat-parvata-poyava-na-princesata-na-uels/225190 Kliuki.net
Кейт Мидълтън упорита като покойната кралица (Експерти нищят  първата поява на принцесата на Уелс)

На 15 юни, поданците на Великобритания едва сдържаха  сълзите си, когато Катрин  се появи на емблематичния балкона на двореца Бъкингам. Тогава се случи завръщането на Кейт от началото на битката й с рака. Тя бе видимо по-слаба, но това не повлия на традиционното й добронамереност и оптимизъм.

Беше й трудно, но тя се опита.

Както отбелязват експерти по езика на тялото, бръчките около устните на Уилям показват, че той се гордее със съпругата си. За него появата й беше голямо облекчение.

Но що се отнася до Кейт Мидълтън, експертите уверяват: тя положи много усилия върху себе си. И това е оправдано, когато ви предстои да заемете трона на страната - упоритостта и самочувствието просто трябва да се показват дори в най-трудните периоди.

„Точно така нацията помни Елизабет II – непоколебима пред лицето на безпокойството и загубата. Кейт очевидно беше решена да се впише, поради което беше толкова важно за нея да демонстрира своята твърдост пред обществеността.

Езикът на тялото на Кейт по време на тази първа стъпка назад беше майсторски клас за това какво означава да си член на кралското семейство.

„Тя вече имаше модела на покойната кралица и той включваше стоицизъм и спокойствие, без грам самосъжаление или драма.“

Оказва се, че Кейт се е върнала към задълженията си преди няколко седмици. Засега поради здравословни причини тя работи от вкъщи, но не можеше да пропусне парада Trooping the Color. Съпругата на принц Уилям излезе в елегантна визия: бяла рокля с миди дължина беше издокарана с подходящи обувки, малък клъч и шапка. Мидълтън изглеждаше, макар и уморена и слаба, изключително  елегантна.

Източник:Wday.ru