март 29, 2024

Кейт Мос лъсна нафиркана на събитие (Моделката фъфли и се клатушка като за световно – Видео)

Кейт Мос тотално се изложи с появата си на официално събитие

https://kliuki.net/kliuki/keyt-mos-lasna-nafirkana-na-sabitie-modelkata-fafli-i-se-klatushka-kato-za-svetovno-video/196496 Kliuki.net
Кейт Мос лъсна нафиркана на събитие (Моделката фъфли и се клатушка като за световно – Видео)

Церемонията по награждаване на култовото списание Wall Street Journal мина особено драматично за моделката, нищо че я мислим за висша класа. На практика тя се появи нафиркана до козирката, а може би и попрекалила с някои наркотици. Както може да се види от скандалното видео, което изтече в мрежата, Кейт Мос едва говори и се олюлява неадекватно от една страна на друга.

На какво се дължи странното ѝ поведение, все още не е ясно. Личат обаче и пропуски в паметта, защото буквално забравя кого да обяви, щом дойде най-важният момент. На всичкото отгоре модната икона втрещи и с тоалета си. Ако трябва да сме точни, тя се появи почти по ц***. Природните ѝ дадености бяха неумело прикрити от прозрачната материя и всъщност не оставиха тайни за обикновения зрител.

Така супермоделката изглежда подозрително неадекватна и буквално изправи феновете си на нож. Не липсват обвинения и в употреба на съвсем нелеки наркотици. Предвид злоупотребата ѝ с наркотични вещества през годините, подобни съмнения са напълно основателни. Е, каквото и да се случва с Кейт Мос в момента, събитие от подобен ранг не е точното място за такива подвизи. Нафиркана и фъфлеща – прекрасна е, нали?

Източник: edna.bg