април 18, 2024

Кейт Мос свидетелства за Джони Деп в процеса срещу Амбър: Той никога не ме е удрял! (Бившата на актьора го защити – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/keyt-mos-svidetelstva-za-dzhoni-dep-v-procesa-sreshtu-ambar-toy-nikoga-ne-me-e-udryal-bivshata-na-aktyora-go-zashtiti-podrobnosti/166260 Kliuki.net
Кейт Мос свидетелства за Джони Деп в процеса срещу Амбър: Той никога не ме е удрял! (Бившата на актьора го защити – Подробности)

Кейт Мос е категорична, че бившата й половинка Джони Деп никога не я е блъскал, узна Kliuki.net.

Моделката свидетелства в полза на актьора по време на делото му срещу бившата му жена Амбър Хърд, която го обвинява в домашно насилие. Кейт се включи в процеса с видео на живо, в което заяви категорично, че Деп „не я е блъскал, ритал или хвърлям надолу по каквито и да било стълби“.

Думите й са в отговор на обвиненията на Амбър Хърд, че е „чувала“, че Кейт е била блъсната да падне по стълби от Джони по време на връзката им. Мос обаче заяви под клетва, че такова нещо не се е случвало.

„Ние излизахме от помещението, като Джони излезе преди мен. Стълбите бяха мокри заради бурята и докато слизах, се подхлъзнах и паднах. Нараних гърба си. И се развиках, защото не разбрах какво става. Джони дойде тичешком при мен и ме отнесе на ръце до стаята ми, където ми оказа първа помощ“, разказа бившата половинка на екранния Джак Спароу.

Припомняме ви, че Амбър се опита да предизвика съчувствие като обяви, че се чувства свързана с Кейт заради насилието, което Джони е упражнил върху двете им. И тъй като Хърд спомена името на модела, това даде правомощия на адвокатите на Деп да призоват Кейт Мос като свидетел.

„Хърд допусна една грешка – спомена Кейт Мос, с което ни позволи да я призовем като свидетел“, сподели адвокат Митра Ахораян.